ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Κάρλα Μπρούνι κατά της δημάρχου του Παρισιού για τα σκουπίδια - «Ευχαριστούμε, Αν Ινταλγκό»

Πάνω σε ένα βουνό από σκουπίδια, από αυτά που στοιβάζονται για ημέρες στους δρόμους του Παρισιού, πόζαρε η Κάρλα Μπρούνι, κάνοντας ένα ειρωνικό σχόλιο για την δήμαρχο της γαλλικής πρωτεύουσας.

 Η σύζυγος του πρώην προέδρου, Νικολά Σαρκοζί, σε ανάρτησή της στο Instagram, σχεδόν σκαρφάλωσε πάνω σε πλαστικές σακούλες δίπλα στον κάδο.

 «Ήρθε η άνοιξη! Ευχαριστώ, Αν Ινταλγκό», έγραψε η Μπρούνι, απευθύνοντας ένα «ευχαριστώ» στη σοσιαλίστρια δήμαρχο που δεν έχει λάβει μέτρα, όπως την επικρίνουν πολλοί.

 Χιλιάδες τόνοι σκουπίδια έχουν συγκεντρωθεί στους δρόμους του Παρισιού, λόγω της παρατεταμένης απεργίας των υπαλλήλων αποκομιδής.

 Την περασμένη εβδομάδα, συγκεκριμένα την Παρασκευή, οι αρχές υπολόγιζαν ότι έχουν συσσωρευτεί 10.000 τόνοι σκουπιδιών, ποσότητα που πλέον θα έχει αυξηθεί.                        

Πηγή: protothema.gr

Δείτε επίσης

To BLOG

του Δημήτρη Τετράδη

Ionian Radio

"Συντονιστείτε"

Ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα
από την Ζάκυνθο


Διαφήμιση

Προβάλλετε την επιχείρησή σας ή τα προϊόντα σας στην ZantePresss 24. Προσφέρονται πολλοί τρόποι προβολής. Από απλό banner μέχρι και προσωπική σελίδα. Eλάτε σε επαφή μαζί μας για να μάθετε περισσότερα.

Blog Ειδήσεων

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να διαβάσετε όλες τις ειδήσεις σε blog.

  Ο σύνδεσμος είναι εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κοινωνικά Δίκτυα

Στοιχεία Επικοινωνίας


© Zantepress 24.All rights reserved. Made with by Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Πάνω