Skip to main content

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

ΔΕΕΠ ΝΔ ΖΑΚΥΝΘΟΥ| Για την ένταξη στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» 6 εκ.€ για τη ύδρευση: «Πρώτο μέλημα της ΝΔ και του βουλευτή οι πολίτες»

  • «Όσοι προσπάθησαν να εμπλέξουν τον βουλευτή Ζακύνθου και τη ΝΔ σε μικροπολιτικά τερτίπια για να καλύψουν τις αδυναμίες τους, απλά μένουν έκθετοι στην κοινωνία»
Δελτίο Τύπου|

Με αφορμή την ένταξη για χρηματοδότηση στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» , του μεγάλου αναπτυξιακού έργου της ύδρευσης, που είχε υποβάλλει ο Δήμος Ζακύνθου, ύψους 6 εκ.€ .
Η κυβέρνηση της ΝΔ και ο βουλευτής Ζακύνθου, αποδεικνύουν ξανά ότι πρώτο τους μέλημα είναι η διασφάλιση καλύτερων συνθηκών διαβίωσης για τους πολίτες, παρ’ όλες τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε.
Όσοι προσπάθησαν να εμπλέξουν τον βουλευτή Ζακύνθου και τη ΝΔ σε μικροπολιτικά τερτίπια για να καλύψουν τις αδυναμίες τους, απλά μένουν έκθετοι στην κοινωνία.
 
ΔΕΕΠ ΝΔ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Ο Πρόεδρος ΔΕΕΠ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Διονύσιος Καρδιανός-Μπούκιος

Δείτε επίσης

του Δημήτρη Τετράδη
"Συντονιστείτε"