ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

ΣΥΡΙΖΑ Ζακύνθου: «Τα λαμόγια των γαλάζιων ακρίδων οργιάζουν και στο νοσοκομείο ενώ ο βουλευτής τους καλύπτει»

«Γράφοντας λοιπόν λαμπρές σελίδες «κυκλικής οικονομίας», αναθέτουν οικοδομικές εργασίες του ιδρύματος αξίας 68.200 ευρώ (+ΦΠΑ) – πάντα μετά από προσκλήσεις ενδιαφέροντος με ένα και μοναδικό προσερχόμενο – έναν… μόνιμο υπάλληλο του νοσοκομείου»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Η συνεχιζόμενη καταρράκωση του νοσοκομείου μας με την τραγική ιατρική υπο-στελέχωση των περισσότερων κλινικών πρώτης γραμμής, ουδόλως εμποδίζει τις γαλάζιες ακρίδες της ΝΔ με τον μανδύα των κατ’ όνομα «διοικούντων- υπευθύνων» να στήνουν δουλίτσες με ομολογουμένως καινοφανείς διαδικασίες φαγοποτιού.

Τα 7,5 δις απευθείας αναθέσεις του άθλιου καθεστώτος Μητσοτάκη προφανώς έχουν καλλιεργήσει και την φαντασία στην αρπαχτή.

Γράφοντας λοιπόν λαμπρές σελίδες «κυκλικής οικονομίας», αναθέτουν οικοδομικές εργασίες του ιδρύματος αξίας 68.200 ευρώ (+ΦΠΑ) – πάντα μετά από προσκλήσεις ενδιαφέροντος με ένα και μοναδικό προσερχόμενο – έναν… μόνιμο υπάλληλο του νοσοκομείου.

Ο υπάλληλος αυτός διατηρεί ταυτόχρονα (!) και οικοδομική εταιρεία, που φέρει το όνομα του και παρά το γεγονός ότι έχει τύχει μετατάξεως για λόγους….υγείας το 2021, εν τούτοις υλοποιεί σήμερα οικοδομικές εργασίες του τύπου της κατασκευής χώρου στάθμευσης και ανακαίνισης των δαπέδων του νοσοκομείου εισπράττοντας 55.000 ευρώ. Σύμφωνα με τα ΧΕΠ που εκδόθηκαν στο όνομα της εταιρείας του. Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι εάν τηρήθηκαν και οι πολεοδομικές διατάξεις στην κατασκευή του έργου….

Έτσι λοιπόν το χρήμα… ανακυκλώνεται εντός του νοσοκομείου.

Τα ξεφτέρια της διοίκησης του νοσοκομείου (μονοπρόσωπης και συλλογικής) αφού έχουν μετατρέψει την λειτουργία του σε ακραίο ρουσφετολογικό μηχανισμό του βουλευτή της ΝΔ, κ. Δ. Ακτύπη, σκαρφίζονται (ερήμην του άραγε;) και «βέλτιστες πρακτικές» ακρίδας επί του δημοσίου χρήματος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ζακύνθου καταγγέλλει τον βουλευτή Ζακύνθου της ΝΔ, που σαν πρώην εργαζόμενος του νοσοκομείου γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα και δεν έχει ζητήσει ακόμα την παραίτηση του διοικητή και του ΔΣ του νοσοκομείου.

Άρα συγκαλύπτει το πλιάτσικο των γαλάζιων τρωκτικών στο νοσοκομείο Ζακύνθου.

Αλήθεια ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ και ο υπουργός Υγείας τι ακριβώς παριστάνουν στην υπόθεση;

Δείτε επίσης

To BLOG

του Δημήτρη Τετράδη

Ionian Radio

"Συντονιστείτε"

Ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα
από την Ζάκυνθο


Διαφήμιση

Προβάλλετε την επιχείρησή σας ή τα προϊόντα σας στην ZantePresss 24. Προσφέρονται πολλοί τρόποι προβολής. Από απλό banner μέχρι και προσωπική σελίδα. Eλάτε σε επαφή μαζί μας για να μάθετε περισσότερα.

Αρχείο Ειδήσεων

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε την προηγούμενή μας εφημερίδα, με όλα τα άρθρα και το υλικό που έχουμε ανεβάσει από το 2012 που ξεκινήσαμε την έκδοσή της.

  Ο σύνδεσμος είναι εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κοινωνικά Δίκτυα

Στοιχεία Επικοινωνίας


© Zantepress 24.All rights reserved. Made with by Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Πάνω