ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Διονύσης Ακτύπης : Με γοργούς ρυθμούς οι παρεμβάσεις στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο

«Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι παρεμβάσεις και οι εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου στη Ζάκυνθο» επισημαίνει με ανάρτηση του Βουλευτής Ζακύνθου , Διονύσης Ακτύπης, και προσθέτει,

« Όπως διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι, με την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ζακύνθου κυρία Κατερίνα Μοθωναίου ,πράγματι εξελίσσονται ομαλά και ταχύτατα οι παρεμβάσεις της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, που χρηματοδοτούνται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, οι οποίες μεταξύ άλλων αφορούν στην κατασκευή πεζοδρομίων στις περιοχές Καταστάρι και Παναγούλα καθώς  και τη διάνοιξη δρόμου στις Ορθονιές Ζακύνθου.

Πλέον, οι μαθητές του γυμνασίου – λυκείου Κατασταρίου, του γυμνασίου- λυκείου Παναγούλας, οι φοιτητές του Ιονίου Πανεπιστημίου και οι εκπαιδευτικοί τους,

όπως και οι κάτοικοι των περιοχών αυτών θα μπορούν με ασφάλεια να μετακινούνται πεζή από και προς τις σχολικές και ακαδημαϊκές αυτές εγκαταστάσεις. Μέσα σε τρεισήμισι χρόνια η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει διασφαλίσει σημαντικές και πρωτοφανείς χρηματοδοτήσεις για την ενίσχυση της τοπικής αυτοδιοίκησης σε όλα τα επίπεδα. Ως εκ τούτου, για πρώτη φορά δρομολογούνται και υλοποιούνται έργα, τα οποία εκ των πραγμάτων αλλάζουν την καθημερινότητα των ζακυνθινών και βελτιώνουν ουσιαστικά την ποιότητα ζωής στο νησί μας»

Δείτε επίσης

To BLOG

του Δημήτρη Τετράδη

Ionian Radio

"Συντονιστείτε"

Ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα
από την Ζάκυνθο


Διαφήμιση

Προβάλλετε την επιχείρησή σας ή τα προϊόντα σας στην ZantePresss 24. Προσφέρονται πολλοί τρόποι προβολής. Από απλό banner μέχρι και προσωπική σελίδα. Eλάτε σε επαφή μαζί μας για να μάθετε περισσότερα.

Blog Ειδήσεων

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να διαβάσετε όλες τις ειδήσεις σε blog.

  Ο σύνδεσμος είναι εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κοινωνικά Δίκτυα

Στοιχεία Επικοινωνίας


© Zantepress 24.All rights reserved. Made with by Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Πάνω