ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Μήνυμα της Αντιπεριφερειάρχη Κατερίνας Μοθωναίου για την 25η Μαρτίου

“Όταν αποφασίσαμε να κάμομε την Επανάσταση, δεν εσυλογισθήκαμε, ούτε πόσοι είμεθα, ούτε πως δεν έχομε άρματα (...)
Ως μία βροχή, έπεσε σε όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση”.
Θ. Κολοκοτρώνης
Διακόσια δυο χρόνια από την ιστορική Επανάσταση του 1821, το Έθνος γιορτάζει, αναστοχάζεται και προχωρά. Τα ιδανικά που οδήγησαν στην Εθνική μας Παλιγγενεσία παραμένουν και σήμερα επίκαιρα, και μας δίνουν την ώθηση να δημιουργήσουμε νέες ισχυρές αξίες.
Η παρακαταθήκη τους, ο ηρωισμός και η αυτοθυσία τους, αποτελούν ακόμα και σήμερα των πρώτο και θεμελιώδη κρίκο στην ιστορική αλυσίδα του νεότερου Ελληνικού κράτους.
Η μεγάλη, διπλή γιορτή του Έθνους για τον Ελληνισμό και τη Χριστιανοσύνη, που τιμούμε σήμερα, εκπέμπει μηνύματα πίστης, ελπίδας, εθνικής αυτοπεποίθησης.
Διατηρούμε ζωντανή την ιστορική μνήμη για να αποφύγουμε τα ίδια λάθη. Και γνωρίζουμε ότι τίποτα από όσα κερδίσαμε μέχρι τώρα δεν ήταν αυτονόητο.
Ο ηρωισμός δεν είναι μια ηθική στάση, είναι μια ηθική κίνηση. Ειδικά σήμερα που τίποτα δεν είναι δεδομένο και οι συνεχόμενες παράλληλες, παγκόσμιες κρίσεις απειλούν τα θεμέλια του κόσμου όπως τον γνωρίζουμε, οι δάφνες των προγόνων μας μαραίνονται αν εμείς δεν συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για Ειρήνη, Ελευθερία, Δημοκρατία, Καλοσύνη, Δικαιοσύνη.
Γι’ αυτό και συνεχίζουμε οπλισμένοι με τον νέο πατριωτισμό της ευθύνης. Και τη σημαία μας να ανεμίζει από εθνική αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία.
Χρόνια πολλά σε όλους, χρόνια πολλά Ελλάδα!

Δείτε επίσης

To BLOG

του Δημήτρη Τετράδη

Ionian Radio

"Συντονιστείτε"

Ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα
από την Ζάκυνθο


Διαφήμιση

Προβάλλετε την επιχείρησή σας ή τα προϊόντα σας στην ZantePresss 24. Προσφέρονται πολλοί τρόποι προβολής. Από απλό banner μέχρι και προσωπική σελίδα. Eλάτε σε επαφή μαζί μας για να μάθετε περισσότερα.

Blog Ειδήσεων

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να διαβάσετε όλες τις ειδήσεις σε blog.

  Ο σύνδεσμος είναι εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κοινωνικά Δίκτυα

Στοιχεία Επικοινωνίας


© Zantepress 24.All rights reserved. Made with by Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Πάνω