ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Υπογραφή προγραμματικής σύμβασης με 6η Υ.ΠΕ για προμήθεια Υπέρηχου Κ.Υ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ

-          Έμπρακτη στήριξη της Δημόσιας Υγείας  από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων με τη χρηματοδότηση  για την προμήθεια σύγχρονου υπέρηχου για το Γυναικολογικό Τμήμα του Κέντρου Υγείας Κέρκυρας (Κ.Υ. πόλης)

 

-             Υπεγράφη από την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, η Προγραμματική Σύμβαση με την 6η Υγειονομική Περιφέρεια για τα για το ην προμήθεια του εξοπλισμού, με τον προϋπολογισμό, ο οποίος ανέρχεται στις 23.000 € να καλύπτεται από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Την Προγραμματική Σύμβαση με την 6η Υγειονομική Περιφέρεια (Υ.ΠΕ.) για την προμήθεια σύγχρονου υπερήχου, ειδικών προδιαγραφών, στο γυναικολογικό τμήμα στο Κέντρο Υγείας Κέρκυρας (Κ.Υ. πόλης Κέρκυρας) υπέγραψε εκ μέρους της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων η Περιφερειάρχης, Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, το μεσημέρι της Τρίτης 23 Μαΐου 2023, στην έδρα της Π.Ι.Ν. στην Κέρκυρα. Την 6η Υ.ΠΕ. εκπροσώπησε ο Διοικητής της, Γιάννης Καρβέλης, με την παρουσία της αρμόδιας Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας, Απασχόλησης & Κοινωνικής Συνοχής, Μελίτας Ανδριώτη και της Διευθύντριας του Κέντρου Υγείας της πόλης της Κέρκυρας, Σοφίας Μαυροπούλου.

Αντικείμενο της εν λόγω Προγραμματικής Σύμβασης είναι η συνεργασία των δύο συμβαλλόμενων εταίρων, Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και 6η Υγειονομική Περιφέρεια, για την υλοποίηση του έργου «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟΥ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ», με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων αποδεικνύει εμπράκτως για μια ακόμα φορά τη στήριξή της στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και στις δημόσιες δομές του στα Ιόνια Νησιά εξασφαλίζοντας την προμήθεια εξοπλισμού ζωτικής σημασίας, ο οποίος είναι απολύτως αναγκαίος για την υγειονομική κάλυψη των πολιτών.

Ο προϋπολογισμός για την προμήθεια του υπερήχου, που θα εγκατασταθεί στο γυναικολογικό τμήμα του Κέντρου Υγείας Κέρκυρας, ανέρχεται στις 23.000 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) και χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και συγκεκριμένα από τον Ειδ. Φορέα / ΚΑΕ: 02.05.071/9899.13.001.

Αναθέτουσα Αρχή του έργου είναι η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, με τις αρμόδιες υπηρεσίες της οποίας να είναι υπεύθυνες να διενεργήσουν τις διαγωνιστικές διαδικασίες για την προμήθεια του σχετικού εξοπλισμού, του οποίου η κυριότητα -μετά την προμήθεια και παραλαβή του- θα περιέλθει αυτοδικαίως και αδαπάνως στο Κ.Υ. Κέρκυρας.

Δείτε επίσης

To BLOG

του Δημήτρη Τετράδη

Ionian Radio

"Συντονιστείτε"

Ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα
από την Ζάκυνθο


Διαφήμιση

Προβάλλετε την επιχείρησή σας ή τα προϊόντα σας στην ZantePresss 24. Προσφέρονται πολλοί τρόποι προβολής. Από απλό banner μέχρι και προσωπική σελίδα. Eλάτε σε επαφή μαζί μας για να μάθετε περισσότερα.

Blog Ειδήσεων

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να διαβάσετε όλες τις ειδήσεις σε blog.

  Ο σύνδεσμος είναι εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κοινωνικά Δίκτυα

Στοιχεία Επικοινωνίας


© Zantepress 24.All rights reserved. Made with by Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Πάνω