ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Τα «όνειρα θερινής νυκτός» της κ. Κράτσα-Τσαγκαροπούλου.

Σε δηλώσεις της σε ηλεκτρονικό μέσο της Κεφαλονιάς σχετικά με τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών της 21ης Μαΐου, η περιφερειάρχης, αφού πρώτα αυτοχρίστηκε ως «ο δυναμισμός του παρόντος» και το «μέλλον για τα νησιά μας και τους κατοίκους τους», στην συνέχεια εναπόθεσε την τύχη της και την επιτυχία της στην στήριξη από την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη.

Η περιφερειάρχης του ΤΙΠΟΤΑ και του ΜΗΔΕΝΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ που δεν είναι σε θέση να αξιοποιήσει ούτε αυτά που βρήκε έτοιμα από την ΠΙΝ/ΑΝΑΣΑ, η περιφερειάρχης των ΧΑΜΕΝΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ, η περιφερειάρχης των ΦΟΥΛΑΡΙΩΝ και της διασπάθισης του δημοσίου χρήματος με τα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ, ψάχνει απεγνωσμένα για σωσίβιο στην προχθεσινή εκλογική νίκη του κ. Μητσοτάκη.

Η κ .Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, η χειρότερη σε απόδοση έργου και αποδοχή από τους πολίτες μεταξύ των 13 περιφερειαρχών της χώρας, όπως δείχνουν δυο δημοσκοπήσεις της Good Affairs που είδαν το φως της δημοσιότητας, ευρισκόμενη σε αποδρομή, εναποθέτει την τελευταία της ελπίδα σε τρίτους.

Η ΑΝΑΣΑ, με την βοήθεια της μεγάλης πλειοψηφίας των συμπολιτών μας, δεν θα επιτρέψει να υπάρχει άλλη μια περιφερειακή  θητεία χαμένη για τα νησιά μας.

Η ΑΝΑΣΑ ετοιμάζεται και εργάζεται για μια μεγάλη προοδευτική πλειοψηφία που θα οδηγήσει τα Ιόνια Νησιά στην ανάπτυξη και την ευημερία, σε μια νέα περίοδο ιστορικών προκλήσεων για την Ελλάδα και την Ευρώπη.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΡΧΩΝ
ΑΝΑΣΑ για τα Ιόνια Νησιά

Δείτε επίσης

To BLOG

του Δημήτρη Τετράδη

Ionian Radio

"Συντονιστείτε"

Ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα
από την Ζάκυνθο


Διαφήμιση

Προβάλλετε την επιχείρησή σας ή τα προϊόντα σας στην ZantePresss 24. Προσφέρονται πολλοί τρόποι προβολής. Από απλό banner μέχρι και προσωπική σελίδα. Eλάτε σε επαφή μαζί μας για να μάθετε περισσότερα.

Blog Ειδήσεων

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να διαβάσετε όλες τις ειδήσεις σε blog.

  Ο σύνδεσμος είναι εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κοινωνικά Δίκτυα

Στοιχεία Επικοινωνίας


© Zantepress 24.All rights reserved. Made with by Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Πάνω