Skip to main content
::

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Γκιγιέρμο Όγιος: Ο πρώην προπονητής του Άρη, αναλαμβάνει ως υπηρεσιακός στην Ίντερ Μαϊάμι και θα δουλέψει ξανά με τον Μέσι

Για δεύτερη φορά στην καριέρα του ετοιμάζεται να συνεργαστεί με τον Λιονέλ Μέσι ο Γκιγιέρμο Όγιος – Ήταν προπονητής του στη «Λα Μάσια»

Την ευκαιρία να βρεθεί ξανά με τον Λιονέλ Μέσι και να δουλέψει για ακόμα μία φορά μαζί του, θα έχει ο Γκιγιέρμο Όγιος, με τον Ισπανό τεχνικό να αναλαμβάνει ως υπηρεσιακός προπονητής στην Ίντερ Μαϊάμι, μετά και από το διαζύγιο με τον Χαβιέ Μασεράνο.

Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ και ο Ισπανός τεχνικός, όχι μόνο γνωρίζονται από την κοινή τους θητεία στην ακαδημία της Μπαρτσελόνα, αλλά έχουν δημιουργήσει και μία πολύ δυνατή σχέση. Ο Όγιος ήταν προπονητής στη «Λα Μάσια» την περίοδο 2001-2006 και ήταν αυτός που είχε εισηγηθεί την... μεταγραφή του 17χρονου τότε Μέσι, στην πρώτη ομάδα, το 2005.

Το όνομα του Γκιγιέρμο Όγιος, μόνο άγνωστο δεν είναι στους Έλληνες φιλάθλους, μιας και βρέθηκε στη χώρα μας για πέντε ολόκληρα χρόνια. Πρώτος του σταθμός ήταν το 2006 ο Άρης (17 παιχνίδια), ενώ αργότερα ακολούθησαν ο Ατρόμητος (30 παιχνίδια), ο ΠΑΣ Γιάννινα (33 παιχνίδια) και ο Πανσερραϊκός (22 παιχνίδια), ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν ο Ηρακλής (26 παιχνίδια).

Πηγή:protothema.gr

Δείτε επίσης

του Δημήτρη Τετράδη
"Συντονιστείτε"