ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Ο Αλ.Αυλωνίτης στην έκθεση Xenia 2022 : «Ο κόσμος των Ξενοδοχείων δείχνει τεράστια αποθέματα δύναμης»

Το θεσμό για τα εκθεσιακά γεγονότα στη χώρα μας, Xenia 2022 που προσελκύει το ενδιαφέρον του κόσμου του Τουρισμού και ειδικότερα των Ξενοδοχείων επισκέφθηκε σήμερα, για να παραστεί στα επίσημα εγκαίνιά του, ο Βουλευτής Κέρκυρας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Αλέξανδρος Αυλωνίτης, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα.

Κατά την παρουσία του παρακολούθησε την έναρξη των εργασιών της 10ης Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, όπου και χαιρέτισε θεσμικούς εκπροσώπους της τουριστικής αγοράς.

Εν συνεχεία, περιηγήθηκε στους χώρους της έκθεσης για να συνομιλήσει με ανθρώπους του επιχειρηματικού κλάδου της φιλοξενίας και του επαγγελματικού εξοπλισμού ξενοδοχειακών μονάδων και καταλυμάτων. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολούθησε τα εκθέματα που αφορούσαν στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού γύρω, τα οποία διακρίνονταν από την καινοτομία και την πρωτοτυπία (λ.χ. κατασκευές τύπου camping για υπαίθρια διαμονή κ.α.). Επιπλέον επισκέφτηκε την Imperial Strom του Κερκυραίου αυτοδημιούργητου επιχειρηματία κ. Φίλιππου Αυλωνίτη, του οποίου η κατοχυρωμένη πατέντα παραγωγής στρωμάτων και συστημάτων ύπνου σημειώνει μεγάλη επιτυχία στην προμήθεια γνωστών ξενοδοχείων της χώρας, αλλά και μονάδων του εξωτερικού.

Ο κλάδος των Ξενοδοχείων έχει αντιμετωπίσει τα τελευταία χρόνια πολλές και διαδοχικές κρίσεις και προκλήσεις και κατάφερε με τη φιλότιμη προσπάθεια και την επιμονή των ανθρώπων του να παραμείνει ανταγωνιστικός πάροχος ποιοτικών υπηρεσιών προς τους επισκέπτες της χώρας μας. Για αυτό και του αξίζει ευρύτερη στήριξη από την Πολιτεία και μία πιο ενεργή βοήθεια και συμπαράσταση από την Τοπική Αυτοδιοίκηση στο θέμα των υποδομών ανά την επικράτεια.

Παρά τις τεράστιες οικονομικές δυσκολίες και τις χαμηλότερες αποδόσεις στα έσοδά τους από ότι αναμένονταν, όπως επίσης την πληθωριστική κρίση και το δυσβάσταχτο ενεργειακό κόστος που επωμίζεται, 

να αγωνιστεί για να εξακολουθήσει να συγκαταλέγεται ανάμεσα στους άξιους πρεσβευτές της Ελλάδας για τους τουρίστες μας. Έχουμε χρέος να σταθούμε με σχέδιο, πρόγραμμα και ρεαλιστικές λύσεις δίπλα τους.

Δείτε επίσης

To BLOG

του Δημήτρη Τετράδη

Ionian Radio

"Συντονιστείτε"

Ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα
από την Ζάκυνθο


Διαφήμιση

Προβάλλετε την επιχείρησή σας ή τα προϊόντα σας στην ZantePresss 24. Προσφέρονται πολλοί τρόποι προβολής. Από απλό banner μέχρι και προσωπική σελίδα. Eλάτε σε επαφή μαζί μας για να μάθετε περισσότερα.

Αρχείο Ειδήσεων

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε την προηγούμενή μας εφημερίδα, με όλα τα άρθρα και το υλικό που έχουμε ανεβάσει από το 2012 που ξεκινήσαμε την έκδοσή της.

  Ο σύνδεσμος είναι εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κοινωνικά Δίκτυα

Στοιχεία Επικοινωνίας


© Zantepress 24.All rights reserved. Made with by Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Πάνω