ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Με το βλέμμα στραμμένο στις Δημοτικές Εκλογές , συνάντηση 17 προέδρων στο Μαχαιράδο

Μπορεί οι αυτοδιοιητικές κάλπες να στηθούν σε 11 μήνες, τον Οκτώβριο του 2023, αυτό όμως δε σημαίνει πως ο χρόνος δεν έχει ήδη ξεκινήσει να μετρά αντίστροφα. Με απώτερο στόχο , όπως ανακοινώνουν, μία αποτελεσματική για τους πολίτες αυτοδιοικητική πρόταση, οι πρώτες συναντήσεις , συζητήσεις και επαφές προσώπων, έχουν ήδη ξεκινήσει.

Στα πλαίσια αυτά, και σύμφωνα με έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες, υπήρξε συνάντηση στο Μαχαιράδο , 17 προέδρων τοπικών συμβουλίων, ουσιαστικά οι συμμετέχοντες θα ήταν 19, αλλά οι 2 για προσωπικούς λόγους απουσίαζαν, για την διαμόρφωση ενός πλαισίου συνεργασίας και συνένωσης  σε ένα,  δυο υπό συγκρότηση ψηφοδελτίων.

Παρά την έντονη παραφιλολογία που δημιουργήθηκε, το κλίμα ήταν καλό, διαφωνίες και διαφορετικές εκτιμήσεις σε σημεία υπήρξαν, γεγονός που τους οδήγησε στη σκέψη για μία επόμενη συνάντηση.

Εφόσον είναι θετική η έκβαση της προσπάθειας των προέδρων, άμεσα θα ξεκινήσουν διαδικασίες  για την διαμόρφωση μιας αυτοδιοικητικής πρότασης,  που θα υπηρετεί τον πολίτη,  για μια αυτοδιοίκηση ανοικτή στην κοινωνία, με διεκδικητικό και αγωνιστικό περιεχόμενο .«Η συμμετοχή του πολίτη, η ανάδειξη των κοινωνικών πρωτοβουλιών, αποτελούν τις βασικές μας αρχές», δήλωσε στην ZP24, ένας εκ των συμμετεχόντων στην συνάντηση.

Πάντως ,το μόνο σίγουρο είναι, ότι, σε αυτές τις περιπτώσεις και  μέχρι ολοκλήρωσης των προσπαθειών , «η σιωπή είναι ΧΡΥΣΟΣ» και σε κάθε περίπτωση, όπως λέει ο σοφός  λαός ,κάποιοι δεν πρέπει να «λογαριάζουν  χωρίς τον ΞΕΝΟΔΟΧΟ». Ο νοών νοείτο...

Δείτε επίσης

To BLOG

του Δημήτρη Τετράδη

Ionian Radio

"Συντονιστείτε"

Ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα
από την Ζάκυνθο


Διαφήμιση

Προβάλλετε την επιχείρησή σας ή τα προϊόντα σας στην ZantePresss 24. Προσφέρονται πολλοί τρόποι προβολής. Από απλό banner μέχρι και προσωπική σελίδα. Eλάτε σε επαφή μαζί μας για να μάθετε περισσότερα.

Blog Ειδήσεων

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να διαβάσετε όλες τις ειδήσεις σε blog.

  Ο σύνδεσμος είναι εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κοινωνικά Δίκτυα

Στοιχεία Επικοινωνίας


© Zantepress 24.All rights reserved. Made with by Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Πάνω